Vizos į Indiją

Dokumentai reikalingi gauti vizai:

Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei bus susidėvėjęs ar įplyšęs.

  • 1 spalvota nuotrauka atitinkanti šiuos reikalavimus:
  • Nuotraukos dydis 50 x 50 mm;
  • Nuotrauka turi būti ryški, atspausdinta ant kokybiško fotopopieriaus su baltu fonu;
  • Nuotraukoje veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%;
  • Nuotrauka turi būti ne senesnė kaip 6 mėnesių;
  • Nuotraukas vizoms Jus galite pasidaryti ir pas mus.
  • Anketiniai duomenys: gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  • Nurodyti ankstesnę pavardę (-es), gimimo vietą, sutuoktinio ir savo tėvų duomenis (vardą, pavardę, pavardę (-es) iki santuokos, gimimo datą, gimimo vietą);
  • Lėktuvų bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Jei anksčiau lankėtės Indijoje, nurodykite adresą, kontaktinį telefono Nr. ir senos vizos numerį, išdavimo datą ir vietą;
  • Taip pat nurodykite per paskutinius 10 metų aplankytas šalis.
  • Iškvietimas iš įmonės su kurią bendradarbiaujate Indijoje anglų kalba, iškvietime nurodykite vykstančiojo asmens vardą, pavardę, paso duomenys bei kelionės tikslą (verslo vizai);
  • Raštas iš darbovietės, anglų kalba (verslo vizai).
  • Sveikatos draudimas nėra privaloma sąlyga gauti vizą į Indiją, Tačiau rekomenduojame vykstantiems svetur įsigyti kelionės draudimą. Draudimą galimą įsigyti mūsų agentūroje.

Pastabos:

  • Pakistano piliečiams, tai pat kitų šalių piliečiams kurių tėvai ar seneliai gimę Pakistane ir nori keliauti į Indiją, turi pateikti prašymą asmeniškai arba paštu. Prašymas negali būti pateiktas per kelionių agentūrą.
© 2019 Baltic Travel Service. Visos teisės saugomos. https://bts.lt/
Touched by digitouch!
Svetaine rūpinasi: Adisoft.lt

SEO paslaugos: SEONETA