Vizos į Kazachstaną

Dokumentai reikalingi gauti vizai:

Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 3 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;

  • 1 spalvota nuotrauka atitinkanti šiuos reikalavimus:
  • Nuotraukos dydis 35 x 45 mm;
  • Nuotrauka turi būti ryški, atspausdinta ant kokybiško fotopopieriaus su baltu fonu;
  • Nuotraukoje veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%;
  • Nuotrauka turi būti ne senesnė kaip 6 mėnesių;
  • Anketiniai duomenys gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  • Vaikams iki 16 m. reikalinga gimimo liudijimo kopija bei abiejų tėvų pasų kopijos.
© 2019 Baltic Travel Service. Visos teisės saugomos. https://bts.lt/
Touched by digitouch!
Svetaine rūpinasi: Adisoft.lt

SEO paslaugos: SEONETA