Vizos į Kiniją

Vizos į Kiniją

Dokumentai reikalingi gauti vizai:

Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;

  • 1 spalvota nuotrauka atitinkanti šiuos reikalavimus:
  • Nuotraukos dydis 35 x 45 mm;
  • Nuotrauka turi būti ryški, atspausdinta ant kokybiško fotopopieriaus su baltu fonu;
  • Nuotraukoje veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%;
  • Nuotrauka turi būti ne senesnė kaip 6 mėnesių;
  • Anketiniai duomenys: gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  • Nurodyti ankstesnę pavardę (-es), gimimo vietą, sutuoktinio duomenis (vardą, pavardę, pavardę (-es) iki santuokos, gimimo datą, gimimo vietą);
  • Nurodyti šeimos narį ar giminaitį, į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje;
  • Jei anksčiau lankėtės Kinijoje, nurodykite datą.

 

Sveikatos draudimas nėra privaloma sąlyga gauti vizą į Kiniją, Tačiau rekomenduojame vykstantiems svetur įsigyti kelionės draudimą. Draudimą galimą įsigyti mūsų agentūroje.

© 2019 Baltic Travel Service. Visos teisės saugomos. https://bts.lt/
Touched by digitouch!
Svetaine rūpinasi: Adisoft.lt

SEO paslaugos: SEONETA